Sollicitatie Advon - Boekhoudkundig medewerker

Bedankt voor het invullen!


Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je meer informatie? Bezoek dan de website!

null

Functieprofiel

Ben jij onze nieuwe Boekhoudkundig medewerker? (20-32 uur)


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Boekhoudkundig medewerker? Ben je nauwkeurig, positief, proactief en iemand die houdt van gezelligheid. Dan zit er een leuke club mensen te wachten op jou als nieuwe collega. 


Voor Advon, een administratiekantoor in Rijswijk, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Je mag 20 uur per week werken, maar 32 uur mag natuurlijk ook.


Key words zijn … informeel, goede sfeer, servicegericht, diversiteit in klanten (ZZP-ers tot grote bedrijven en overheidsinstanties) en vooral niet te vergeten een gezellige lunch op maandag en ieder kwartaal een lunch in een restaurant om de drukke kwartaalmaand op een leuke manier af te sluiten.


Wat ga jij binnen dit bedrijf doen?


Als boekhoudkundig medewerker ga je aan de slag met het invoeren van administraties voor diverse klanten. Je ontvangt en controleert documenten ten behoeve van de klantadministratie en verwerkt bankafschriften. Ook controleer jij de inkomende en uitgaande facturen, mutaties in het kas-, bank of grootboek en verzorg je de periodieke aangiften omzetbelasting. Wij hopen dat jij zo thuis bent in cijfers dat je ons ook nog kunt ontlasten door het voorbereiden van periodecijfers en jaarcijfers. Ben jij die nauwkeurige, gezellige en proactieve kanjer die wij zoeken wacht dan niet langer en reageer dan snel.


.Salarisindicatie:

€. 2.500,00 - €. 3.200,00 op basis van 40 uur in de week.